Kirurgi

Kirurgi
Tandlægerne Fredensborghusfungerer som henvisningspraksis for oral kirurgi. Vi udfører mange former for dentoalveolær kirurgi. Implantatbehandlinger, fjernelse af visdomstænder, fjernelse af cyster, operation af rodspidser og fjernelse af ødelagte tænder.

Et kirurgisk indgreb i mundhulen er en hurtig og enkel måde at genoprette sunde forhold på. Vi vil altid prioritere, at behandlingen bliver så skånsom og vævsbevarende som muligt.

Det er en stor fordel at have denne specialistfunktion på klinikken, fordi det giver en god sammenhæng i diagnostik og behandling. For dig som patient er det også rart at kunne blive her i dine vante, trygge rammer.

Vores erfaring med kirurgi

  • Vi har særlig uddannelse og erfaring inden for kirurgisk tandbehandling, og vores klinikker er indrettet som operationsklinikker.
  • Vi benytter kun veldokumenterede materialer og procedurer.
  • Klinikkens kirurgiske procedurer følger højeste standard inden for hygiejne og kirurgisk metode, og vi har en meget høj succesrate for behandlingerne.

Forløbet trin for trin

  1. Som patient vil du ofte opleve lidt anspændthed før et kirurgisk indgreb, men vi sørger godt for dig både før, under og efter operationen.
  2. Selve indgrebet foregår i lokalbedøvelse. Vi sørger for, at du er smertedækket de første dage efter indgrebet.
  3. Sår i mundhulen heler meget hurtigt, og i løbet af 1-2 uger vil der igen være etableret sunde forhold.

Det faglige

  • Vi deltager løbende i specialistuddannelse i ind- og udland.
  • Vi er medlem af Dansk Selskab for Oral Implantologi.
  • Vi er medlem af Dansk Selskab for Tand-, mund- og kæbekirurgi.

Vores hygiejniske standard lever op til kravene i DS 2451-12, Dansk Standards krav til hygiejnen på hospitalers operationsafsnit.