Krone- og brobehandlinger

Hvis en tand er meget svækket, er det nødvendigt at forstærke den med en krone. En krone laves ud fra et aftryk og en model af tandsættet. Hver krone er et lille stykke unika kunsthåndværk, der både sikrer tandsundheden, funktionen og dit smukke naturlige smil på lang sigt.

En krone er den stærkeste måde at genopbygge en tand på. Vi prioriterer altid, at behandlingen bliver så skånsom og tandbevarende som muligt. En bro er flere kroner, der er sat sammen og bruges, hvis der mangler en tand i tandrækken.

Vores erfaring med krone- og brobehandlinger
Vi har særlig ekspertise inden for krone- og brobehandlinger. Vi benytter kun moderne, veldokumenterede metoder og materialer.

Vi kan lave både kroner og broer, der er så naturtro, at du ikke kan skelne dem fra dine naturlige tænder.

Forløbet trin for trin

  1. Før vi går i gang taler vi med dig om de forskellige behandlingsmuligheder og om dine ønsker og behov. Desuden udarbejder vi et prisoverslag.
  2. Selve behandlingen er smertefri og foregår i lokalbedøvelse.
  3. Vi tager et aftryk af den aktuelle tand, af tanden i den modstående kæbe og af sammenbiddet, så vi kan lave en præcis model.
  4. Der tages desuden klinisk foto, og farven bestemmes. Indtil kronen kommer retur fra teknikeren forsyner vi tanden med en midlertidig krone.
  5. Ved fortandskroner, eller andre kroner hvor der er høje kosmetiske krav, vil vi aftale med dig, at du er hos teknikeren, mens de lægger det sidste lag porcelæn på kronen. Sådan sikrer vi det allerbedste kosmetiske resultat.
  6. Til sidst bliver kronen cementeret fast, og når vi har kontrolleret, at der igen er sunde og funktionelle forhold, er tanden så god som ny.

Det faglige

  • Vi deltager løbende i efteruddannelse og konferencer om krone- og brobehandlinger.
  • Vi bruger en dansk tandteknikker, der leverer fast protetik af meget høj kvalitet.