Det er os, du møder

BjørnBjørn Haulrig
Uddannet tandlæge i 1986, ansat på klinikken siden 1989 og medejer siden 1997.
Specialiseret i kirurgi og implantatbehandlinger, udført på klinikken siden 2001. Fungerer som henvisningstandlæge inden for kirurgi og implantatbehandling. Tager sig desuden af større rekonstruktioner samt generel voksentandpleje.

LotteLotte Hein Sørensen
Uddannet tandlæge i 1986, ansat på klinikken siden 1988 og medejer siden 1997.
Ansvarlig for klinikkens arbejde med kvalitetssikring.
Har særlige kompetencer inden for rodbehandlinger og fungerer som henvisningstandlæge i endodonti. Tager sig desuden af generel voksentandpleje.

anna-dorthe-2016-til-webAnna Dorte Frederiksen 
Uddannet tandlæge i 2003. Har 13 års erfaring som tandlæge i privat praksis og som underviser og behandler på tandlægeskolens specialklinik. Ansat hos os siden 2016. Anna Dorte har særlige kompetencer inden for avanceret krone-, bro- og protesebehandling i forbindelse med oral rehabilitering. Varetager desuden generel voksentandpleje og kirurgisk paradentosebehandling. Anna Dorte er den ene af klinikkens superbrugere på 3shape TRIOS 3D intraoral scanner.

AstridAstrid Breum Kenrad
Uddannet tandlæge i 2006. Har arbejdet 2 år som børnetandlæge samt i privat praksis inden videreuddannelse til specialtandlæge. Uddannet specialtandlæge i ortodonti i 2011. Har siden udelukkende arbejdet med tandregulering.
Astrid har været ansat her på klinikken siden 2015. Hun modtager henvisninger til tandreguleringsbehandlinger.

maya-2015-til-webMaya Bonné
Uddannet tandplejer i 1994. Ansat her på klinikken siden 1994. Har A-autorisation som tandplejer og er ansvarlig for klinikkens arbejde med kvalitetssikring.
Maya har diplomuddannelse i parodontologi og er specialiseret i parodontosebehandling samt tidlig diagnostik og forebyggelse af tandsygdomme. Hun har desuden specialiseret sig i kosmetiske behandlinger i form af tandblegning.

Mette Lind Simonsen
Mette er uddannet tandplejer i 1993 og har A-autorisation som tandplejer. Mettes fokus er på undersøgelser, forebyggelse og parodontosebehandling. Har desuden en uddannelse i cariesterapi og har autorisation til at udføre mindre fyldninger.

Anne KatrineAnne-Katrine Sejersen
Uddannet klinikassistent på klinikken i 1980 og har været ansat her lige siden, dog afbrudt af et par år i Grønland.
Ansvarlig for klinikkens hygiejneprocedurer og materialeindkøb.

MaikenMajken Dohm Raasø
Uddannet klinikassistent på klinikken 1997 og ansat her lige siden.
Ansvarlig for klinikkens hygiejneprocedurer. Er specialiseret i kirurgisk assistance og support ved implantatoperationer.

gitte-2016-til-webGitte Petersen
Uddannet klinikassistent i 1996 og ansat her på klinikken siden 1998.
Gitte er specialiseret i kirurgisk assistance og support ved implantatoperationer. Varetager i øvrigt alle assistancefunktioner.

KittKitt Mouritsen
Uddannet klinikassistent i 1998 og ansat her på klinikken siden 2000.
Kitt varetager alle assistancefunktioner og har særligt ansvar for instrumentariet i vores sterilisation.

susanne-2016-til-webSusanne Ellegaard Jensen
Uddannet tandplejer i 1992 og kontorassistent i 2000. Har arbejdet som tandplejer, kliniksekretær og sygeplejesekretær.
Ansat her på klinikken siden 2007. Sikrer god og venlig kontakt til vores patienter og varetager klinikkens administration og bogholderi.
Ansvarlig for klinikkens arbejde med kvalitetssikring.

Ebrar-Seyma Yalmaz
Ebrar er uddannet klinikassistent i 2014 og er ansat her på klinikken siden 2016.
Ebrar varetager alle assistancefunktioner og er desuden den anden af klinikkens superbrugere på 3shape TRIOS 3D intraoral scanner.

ann-til-webAnn Helene Dalsborg Jensen
Klinikassistent. Ann passer receptionen og varetager alle assistancefunktioner og har særlige kompetencer indenfor rodbehandlinger og brug af vores Zeiss operationsmikroskop.

(Foto følger)

Shari Barslev 

Klinikassistentelev